čtvrtek 31. července 2014

Do čeho v kosmetice investovat?

Také si občas říkáte do čeho v kosmetice investovat? Podle mě je v té dekorativní hlavní dobrý make-up, který sedí k pleti odstínem, konzistencí i tím, na jakou pleť je určený. Tady se rozhodně vyplatí zainvestovat, i když to asi většina z nás ví.
Dávat více peněz do dekorativní jako do kosmetiky dekorativní než do kosmetiky pečující podle mě není správný přístup, přes den budete krasné, ale nezapomeňte, že když nebudete mít zdravou pleť, tak Váš make-up nikdy nebude dokonalá. Přece nechcete sundat make-up a být naprosto jiný člověk. Pokud máte akné, jsou různé odličovací vody, tonika, mycí gely a peelingy důležitější než to aby jste měla dost krycí make-up. 
Dekorativní kosmetiky můžete mít různě, někdo třeba používá jen make-up a někdo naopak make-up, pundr, korektor, rozjasňovač, brozer, tvářenku, tužku na obočí, gel na obočí, bázi pod oční stíny, oční stíny, linky, řasenku, rtěnku či lesk a mohla bych tady dál a dál psát co můžete používat, ale pokud máte ošklivou pleť, tak Vám ani kdyby jste používala všechny produkti světa nepomůžou. 
Takže vždy mít kvalitní make-up, i když máte krasnou pleť, tak make-upem za 100,- to můžete taky všechno zkazit. Podle mě, i když koupíte make-up za 1000,-, tak chybu neuděláte. Potom je tady pečující kosmetika, na krémech a kouzelných odličovacích vodičkách se taky nevyplatí šetřit. Další utrácení za kosmetiku je na Vás, třeba za kvalitní stíny od Lancome, Dior či Chanel se vyplatí, vydrží na víčku bez hnutí celý den. Taky musíte uznat že rtěnka od Essence, která má označení dlouhotrvající a rtěnka od Yves Saint Laurent s tentýž označením bude nejspíš trochu jiná. Ale vlastně je to všechno na Vás, tohle je jen můj názor.
Děkuji za přečtení.
K.

Žádné komentáře:

Okomentovat