úterý 23. září 2014

Inspirace na manikúru,
kterou zvládne každý

Taky často obdivujete nehty svých kamarádek, které ale ovšem minimálně jednou za dva týdny navštíví salón... pokud jste jedna z těch, které na něco takového nemáte čas a ani peníze, je tento článek pro Vás...
Nejdůležitější je, jaké máte nehty, pokud máte nezdravé, špinavé nebo dokonce okousané nehty, tak s tím ani značkový lak na nehty neudělá žádný zázrak, proto by jste se měla o nehty nejdřív začít pořádně starat, ale o tom až někdy příště.
Pokud máte to štěstí, že když se o ně chvíli staráte, necháte je krásně dorůst, tak vypadají téměř jako umělé, tak to máte velice snadné, pokud máte nehty zdravé, ale ty z nás které mají nehty které jsou takové ty ''malé' , tak mají dvě možnosti, buď jste tak zvyklá a nevidíte v tom žádný problém nebo si nehty můžete začít lepit. Lepení nehtů není tak těžké jak vypadá, doporučuji najít si jakýkoliv tutorial na YouTube, je jich tam mraky.
Teď už k samotné úpravě a přípravě na lakování. Nejdůležitější je mít nehty samozřejmě řádně odlakované, potom je velice důležité mít nehty krásně zapilované a vyleštěné, aby lak nebo podlak hezky přilnul a to už se do stáváme k lakování, pokud nemáte moc času a lak který použijete není silně třpitkatý nebo barevný(černá, červená), ale pokud chcete nějaký takový lak použít, podlak je nutnost, jinak se Vám odlakování opravdu protáhne nebo se Vám nehty ošklivě zabarví. Výběr laku je na Váš, velice moderní jsou teď jemné krémové barvy, matné laky (Flormal, Chanel), takové přírodnější barvy, ale taky bílá nebo černá, nehty celé zahalené do jedné barvy,celkově teď zrovna moc neletí silně zdobené nehty, spíše jednoduché, a to se nám hodí. 
Po nalakování podle vlastního uvážení můžete zvolit topcoat (nadlak) nebo nehty nechat jen tak.
Moc děkuji za přečtení článku a byla bych ráda kdyby jste mi dali vědět o svých oblíbených lacích na nehty:)) 
         K.








Žádné komentáře:

Okomentovat