sobota 26. července 2014

Zlaté nebo stříbrné doplňky? 

Přemýšlely jste někdy jestli se ladit do stříbrné nebo zlaté barvy doplňků? Pokud chcete být dokonale sladěné tak doplňky sladěné s kabelkou, botami i oblečením k tomu samozřejmě patří. 
Můžete mít oboje, jako je třeba můj případ. Mám spoustu náušnic, náhrdelníku, náramků, prstýnků i pár hodinek, které si každý den vybírám k mému dennímu outfitu, ale pokud jste takový ten tip že se Vám nechce si každé ráno vybírat doplňky, tak je čas se rozhodnout a začít se ladit to konkrétní barvy.

Mě vždycky stříbrná připadala jako barva pro takové ty ženy co mají rádi i takové sportovnější outfity, ale i takovou jednoduchost, nic moc složitého. Další taková věc je, že stříbrná, i když je teď hodně, hodně moderní zlatá, tak stříbrná je stále stylová a pořád se vrací do módy. Navíc se nemusíme všichni řídit podle módních trendů, jde o osobní vkus. Pokud jste spíš takový tip, že si ráno dáte tenisky, sportovní tašku, tak je přece úplně zbytečné mít na sobě zlaté kamínkové doplňky, ale proč se trochu nedozdobit menšími náušnicemi či prstýnkem? 
Mě zlatá barva šperků připadá jako taková ta velice elegantní, když si obléknete jednoduché černé šaty a dodáte například zlatý náhrdelník, hned Váš outfit bude vypadat luxusně i když šaty ani šperk nejsou z luxusního butiku. Pokud často nosíte sukně, šaty, podpatky, zlatá je pro přesně pro Vás. Ale stále je tady důležité, vlastně naprosto nejdůležitější je, aby se Vám náušnice ladili třeba ke sponce na botách, detailům na kabelce, protože když máte kabelku která je třeba silně zlatě zdobená, nemůžete si dát stříbrné doplňky.

Děkuji za přečtení.
K.









Žádné komentáře:

Okomentovat